Külföld

Attól fél Biden, hogy még a fia elleni per befejeződése előtt meghal

A 80 éves Joe Biden sajtóinformációk szerint attól tart, hogy nem éli meg fia, Hunter elleni eljárások végét. Az 53 éves Hunter Biden ellen vádat emeltek Delaware államban több súlyos bűncselekmény elkövetése miatt is – számolt be a Magyar Nemzet.

Attól fél Biden, hogy még a fia elleni per befejeződése előtt meghal
Joe Biden
Fotó: AFP/Nhac Nguyen

Egy, a családhoz közel álló személy szerint az elnök és a first lady, Jill Biden beletörődött abba a ténybe, hogy Hunter jogi problémái valószínűleg súlyosbodni fognak az elkövetkező hónapokban – írták.

„Mindenki tojáshéjon lépked a nyugati szárnyban” – idézte az NBC News egy névtelenséget kérő forrást a témával kapcsolatban.

„Az elnök minden nap felébred, és az elhunyt fiára gondol, és valószínűleg minden nap sír. És Hunter jogi problémáinak súlya is érzelmileg megterhelő” – mondta el Jill Biden sajtótitkára, Michael LaRosa az NBC-nek, hozzátéve, hogy Bidenék „hihetetlenül védik Huntert”. 

Hunter Biden évekig tartó nyomozással néz szembe a jövedelemadója alóli kibúvás, a szövetségi lobbitörvények esetleges megsértése, a crack kokain hatása alatt történő fegyverhasználat és a külföldi üzleti ügyleteivel kapcsolatos egyéb lehetséges bűncselekmények miatt – számolt be a lap.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom