Külföld

Elon Musk azzal vádolja Soros alapítványát, hogy el akarja pusztítani a nyugati civilizációt

Erről az izraeli miniszterelnökkel való találkozója előtt beszélt a milliárdos

Elon Musk azzal vádolta Soros György egyik alapítványát, hogy a nyugati civilizáció elpusztítására törekszik, írja a Guardian nyomán az Rtl. A milliárdos nem sokkal azelőtt beszélt erről, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel találkozik.

Elon Musk azzal vádolja Soros alapítványát, hogy el akarja pusztítani a nyugati civilizációt
Elon Musk és Soros György
Fotó: AFP/Mandel Ngan, Fabrice Coffrini

Elon Musk egy olyan videóhoz kommentelt, amely Olaszországba érkező menekülteket mutatott, amelyre az eredeti posztoló mint egy „Soros György által vezetett invázióra” hivatkozott.

Musk hozzáfűznivalója szerint „a Soros-szervezet célja szemmel láthatóan nem más, mint a nyugati civilizáció elpusztítása”.

Sorost korábban Musk egy holokauszttúlélő szupergonoszhoz hasonlította, de közben egy antiszemitizmus ellen harcoló civil szervezetet is beperelt, hogy bebizonyítsa, mennyire nem antiszemita.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom