Külföld

Megint összeveszett egy riporterrel Joe Biden

Biden azonnal belefojtotta a szót a riporterbe

Joe Biden amerikai elnök szerdán heves szóváltásba keveredett a Fox News amerikai hírhálózat műsorvezetőjével, Peter Doocyval, amikor szóba kerültek azok a leleplező bizonyítékok, melyek szerint az elnök hazudott – írta meg a Magyar Nemzet.

Megint összeveszett egy riporterrel Joe Biden
Joe Biden
Fotó: AFP/Andrew Caballero-Reynolds

Joe Biden ugyanis korábban többször azt állította, hogy sosem beszélt fiával, Hunter Bidennel a külföldi piszkos és korrupt üzleteiről, és az üzlettársaival sem kommunikált.

A Fox News beszámolója szerint a zöldenergiáról és az új-mexikói gazdasági intézkedésekről szóló megjegyzéseit követően Doocy arról kérdezte az elnököt, hogy Hunter Biden egykori üzlettársa, Devon Archer azt vallotta a képviselőház felügyeleti bizottságának, hogy tanúja volt annak, hogy az elnök még alelnöki ideje alatt különböző potenciális ügyfelekkel beszélt.

Van most ez a tanúvallomás, amelyben a fia egyik korábbi üzlettársa azt állítja, hogy ön sokat beszélt velük kihangosítva üzleti ügyekről – kezdte mondandóját a riporter, akibe Biden azonnal belefojtotta a szót, és magából kikelve heves tagadásba kezdett.

Soha senkivel nem beszéltem üzletről, és tudtam, hogy egy pocsék kérdéssel fog előállni – sértegette a Fox News munkatársát az amerikai elnök, a jelenet pedig futótűzként terjedt az interneten.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink