Külföld

Földi László: Zelenszkij elérte a hazaárulás fokozatát

Ukrajnában megszűnt a demokrácia

Teljesen mindegy, hogy ügynökként működök együtt egy külső hatalommal a saját országom érdekeivel szemben vagy államfőként, mind a kettő hazaárulásnak minősül és szerintem Zelelnszkij ezt a fokozatot elérte – mondta Földi László a Magyar Hírlap stúdiójában.

Földi László: Zelenszkij elérte a hazaárulás fokozatát
Földi László a Magyar Hírlap stúdiójában
Fotó: MH

2014-ben Ukrajnában megszűnt a demokrácia – emlékeztetett a Magyar Hírlap stúdiójában Földi László. A Védett Társadalom Alapítvány elnöke kiemelte, Zelenszkij függetlenül attól, hogy volt-e titkosügynök az egész magatartása olyan érdekeket szolgál, amik távolállnak Ukrajnától, egy külföldi érdekeket kiszolgáló politikusról beszélünk.

A titkosszolgálati szakértő kifejtette, nagyon komoly üzlet a gyermekkereskedelem és a szerv kereskedelem, ami jelenleg virágzik Ukrajnában. „Gyakorlatilag a katonák nagy része eltűntnek minősül, nem találják meg a holttesteket. Borzasztó dolgok alakultak ki a háború árnyékában, most úgy tűnik, hogy mindenféle morál kihalt. Mindent felülír a pénz” – húzta alá Földi László.

A szakember megjegyezte, a szervkereskedelmet azzal lehet fenntartani, hogy ha minél előbb meghalnak a katonák, amihez hozzájárulhatnak azok a drogok, amiket adnak a katonáknak.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink