Külföld

Példaként mutatott hazánkra a Washington Post szerzője

Tim Constantine szerint azért éri annyi támadás a magyar kormányt, mert az Istent, a hazát és a családot képviseli

„Az európai politikai színtér ritka konzervatív, tradicionális hangjaként Magyarországot gyakran kritizálja és rágalmazza a baloldali sajtó. Kritizálja őket, mert nyíltan keresztények. Kritizálják őket, mert őrzik azt a hitet, hogy a házasság egy férfi és egy nő között jön létre. Rengeteg éles bírálat éri Magyarországot, részben azok részéről, akik nem ott élnek” – írta véleménycikkében Tim Constantine, a The Washington Times amerikai konzervatív napilap weboldalán megjelent véleménycikkében, amit a Magyar Nemzet idéz.

Példaként mutatott hazánkra a Washington Post szerzője
CPAC megnyitó
Fotó: MH/Purger Tamás

A portál szerint a szerző felhívta a figyelmet arra, hogy a „progresszív mainstream” meghaladható. Tim Constantine úgy véli, a baloldal megrontotta a nyugati kultúrát, neomarxista, woke-dogmákat követ, és ezzel azt okozta, hogy a társadalmak széttöredezetté váltak az identitáspolitika miatt, miközben a nyitott határok ellenőrizetlen illegális tömeges migrációhoz vezettek.

Mára Brüsszel olyanná vált, folytatja, mintha a betegek átvették volna az elmegyógyintézet feletti irányítást, majd hozzátette: „Őrültség továbbra is zaklatni egy országot – ahogy azt az uniós intézmények és sajnos néhány baloldali tagállam kormánya teszi Magyarországgal vagy Lengyelországgal –, és felháborodni, amikor ellenállásba ütköznek.”

Tim Constantine több brüsszeli elvárással sem ért egyet, beleértve a határellenőrzés megszüntetését – hívta fel rá a figyelmet Magyar Nemzet, ugyanakkor azt is jelezve, hogy a szerző méltatta a CPAC Hungary-t, amely a magyar kormánnyal egyetemben az „Istent, a hazát és a családot képviseli.”

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom