Külföld

Egy ideges vegán család levélben fenyegeti a szomszédját, hogy csukja be az ablakot, amikor húst süt

Ausztráliában sem könnyű! Főleg, ha a szomszéd grillpartit tart

A Hey Perth nevű Facebook-oldal osztott meg egy levelet, amelyet egy ausztrál olvasójuk kapott a vegán szomszédaitól – írta meg az rtl.hu.

A család már korábban is küldött egy levelet, amelyben azt kérték a szomszédtól, hogy csukja be az ablakot, amikor húst süt – írta meg az rtl.hu.

„A családom vegán (csak növényi alapú ételeket eszünk), és az Ön által főzött hús szagától rosszul érezzük magunkat és feldúltak vagyunk. Nagyra értékelnénk a megértését. Köszönettel, Sarah, Wayne és a gyerekek”.

A vegán levélírók most eggyel továbbmentek, ugyanis azzal fenyegetőznek, hogy lépéseket tesznek, amennyiben nem teljesítik a kérésüket – írja a Mirror.

A levél „utolsó figyelmeztetés” feliratú borítékban érkezett (az után, hogy a család tartott egy koronázási grillpartit) és melléírták azt is, hogy „ez már több a soknál”. A levélben a szerző azzal vádolja a szomszédot, hogy „durva”, és „gúnyt űz a családjából”.

Szerinte a szomszéd mindent elkövetett, hogy bosszúságot okozzon. „Elmondtam az aggodalmaimat azzal kapcsolatban, hogy a hússzag miatt a családom rosszul érzi magát, mire ön szombat este grillpartit rendez és meghív egy csomó embert, tudván, hogy ez hatással lesz rám és a családomra” – írta.

A levélben az is szerepel, hogy a család látta, hogy az első levelük kikerült az internetre, majd újra megkérték a szomszédokat, hogy „ne grillezzenek többet” és „tartsák zárva az ablakot, amikor főznek”, „különben fejlelentik őket” és a közösségi médiában is „közzéteszik az esetet”.

A kommentelők egyébként megosztottak abban a kérdésben, hogy kinek van igaza, egyesek szerint a vegán család rendkívüli módon túlreagálja az ügyet, mások úgy vélik, a saját otthonában mindenki úgy főz, ahogy akar – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink