Külföld

Doncic: Összetört a szívem

A világhírű kosaras felajánlotta, hogy kifizeti a belgrádi ámokfutás áldozatainak temetését

Felajánlotta, hogy kifizeti a szerdai belgrádi iskolai ámokfutás halálos áldozatainak temetési költségeit Luka Doncic, a Dallas Mavericks és a szlovén kosárlabda-válogatott játékosa. A kosaras egyúttal kifizetné alapítványán keresztül az áldozatok családja és barátai, illetve az érintett iskola dolgozóinak pszichológiai tanácsadását, amely segíthetne nekik feldolgozni a történteket, tudatta az N1 portál.

Doncic: Összetört a szívem
Luka Doncic, a Dallas Mavericks ásza emberségéről is tanúbizonyságot tett
Fotó: AFP/Michael Gonzales

„Összetört a szívem a szerbiai tragikus lövöldözés és az elvesztett életek miatt, beleértve az ártatlan gyerekek halálát is. Gondolataim a családokkal és a társadalommal vannak, amelyeket ez a tragédia sújtott. Alapítványom révén keresem a lehetőséget, hogy gyorsan, de hosszú távon segítsem a diákokat, az iskolát és az áldozatok családjait. Elkötelezett vagyok ebben” – olvasható Doncic közleményében.

A neves kosaras édesapja családja révén szoros kapcsolatot ápol Szerbiával.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Újabb ámokfutás Belgrád közelében

ĀAz iskolai mészárlást követően a rendőrség most terrortámadásról beszél – a legfiatalabb áldozat 15 éves volt – sikerült elfogni a támadót

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom