Külföld

Kari Lake: Magyarország reménysugár mindenki számára

A republikánus politikus és lehetséges alelnökjelölt úgy véli, a konzervatív értékek segíthetnek megoldani a világ problémáit

Magyarország reménysugár mindenki számára, aki hisz a legfontosabb értékekben: az Istenben, a hazában és a családban – szögezte le az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán megjelent videóüzenetében Kari Lake, az amerikai republikánus párt egyik lehetséges alelnökjelöltje.

Kari Lake: Magyarország reménysugár mindenki számára
Kari Lake
Fotó: NurPhoto via AFP/Zach D Roberts

A politikus bevallása szerint belefáradt Joe Bidenbe, aki háborúba sodorja az Egyesült Államokat és azokba a politikusokba is, akiknek nincs problémájuk azzal, hogy 200 milliárd dollárt küldenek Ukrajnába, hogy elkezdjék a harmadik világháborút. 

Jelezte, nagyon izgatottan várja, hogy május elején csatlakozhasson az Alapjogokért Központ által másodjára megszervezett CPAC Hungary vendégeihez, akik mindnyájan hazájuk elismert konzervatív politikusai, véleményformálói és elemzői.

„Az idei mottó: Együtt erő vagyunk! Meg akarjuk mutatni az egész világnak, hogy a konzervatívok össze tudnak fogni, és felveszik a harcot a radikális woke célkitűzései ellen, amelyek romba döntik az országainkat és tönkreteszik a családjainkat. Tudjuk, hogy az általunk képviselt értékek azok, amelyek segíthetnek megoldani a világban felmerülő problémákat” – fogalmazott Kari Lake.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom