Belföld

Magyarország elmúlt tizenhárom éve diadalmenet

A CPAC-nek az az egyik kiemelt célja, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összemozgását. Ebben pedig Magyarország az erőmű és egyben hídzóna is, mely összeköti a konzervatív világokat – mondta a Magyar Nemzetnek Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Magyarország elmúlt tizenhárom éve diadalmenet
Szánthó Miklós nagy sikerű előadást tartott Mexikóvárosban a CPAC rendezvényén
Fotó: Facebook/Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ főigazgatója rámutatott, hogy a magyar jobboldal saját szabályok szerint játszik, sőt saját szabályrendszert, saját mintázatot alakít ki a politikai térben. Szerinte egyre több, a polkorrekt véleménydiktatúra nyomása alatt lévő nyugati politikai erő számára jön a felismerés: ha a magyaroknak sikerül, nekünk miért ne menne?

A CPAC kapcsán elmondta: Magyarország az erőmű és egyben hídzóna is, mely összeköti a konzervatív világokat. Bármilyen intenzitású legyen is a balos fake news hadjárat, konzervatív szempontból Magyarország elmúlt 13 éve diadalmenet, és ehhez egyre többen csatlakoznak. Majd hozzátette: Mióta Európa, de talán az egész fősodratú nyugati nyilvánosság egy bolondok házára hasonlít, ahol az ápoltak átvették az uralmat, egyáltalán nem kell csodálkoznunk azon, hogy a józan ésszel rendelkező döntéshozók, véleményvezérek hazánk irányába gravitálnak.

A rendezvénnyel kapcsolatban elárulta, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt kérték fel főszónoknak, emellett érkeznek kongresszusi képviselők az Egyesült Államokból, itt lesz Eduardo Bolsonaro Brazíliából, Jansa és Babis volt szlovén és cseh miniszterelnökök, Herbert Kickl, az ausztriai felméréseket jelenleg vezető Osztrák Szabadságpárt elnöke valamint Kari Lake arizonai kormányzójelölt, akinek jó esélye van arra, hogy Donald Trump alelnökjelöltje legyen majd 2024-ben.

Elmondta, Magyarországon egyre több társadalmi alrendszerben a médiától a gazdaságig megrogynak a posztkommunista-liberális struktúrák, ami az ő kárukra, de a demokráciának a hasznára van. 

A teljes interjú IDE kattintva olvasható.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom