Külföld

Putyin rosszul lett, azonnali orvosi ellátásra szorult

A General SZVR nevű orosz Telegram-oldal arról számolt be hétfő reggel, hogy az orosz elnök rosszul lett vasárnap, azonnali orvosi ellátásra volt szüksége. A csatorna szerint Putyin súlyos betegségben szenved, és pihennie kellene, de nem teheti meg.

Putyin rosszul lett, azonnali orvosi ellátásra szorult
Vlagyimir Putyin
Fotó: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Az SZVR azt állítja, hogy Kreml-közeli forrásokból közvetlen értesüléseket tud szerezni az orosz elnök állapotáról. Korábban több alkalommal is tettek már érdekes kijelentéseket az orosz elnökről, de volt, amikor a Kreml ezeket cáfolta – számolt be az Index.

A Telegram-oldal most azt közölte, hogy az orosz elnöknek azonnali orvosi segítségre volt szüksége vasárnap reggel.

Mint írták: Putyin súlyos fejfájásra panaszkodott, és arra, hogy elhomályosult a látása, nem érzi a nyelvét, valamint hogy a jobb karja és a jobb lába zsibbad.

A Kreml szakorvosai ezt követően elsősegélyben részesítették, majd alapos orvosi vizsgálatot is végeztek rajta. A vizsgálat után gyógyszereket írtak fel neki, és azt javasolták, hogy a következő néhány napban mondja le minden programját, és pihenjen – írja az Index.

Az SZVR szerint mindeközben délre az orosz elnök állapota javult, estére pedig teljesen stabilizálódott, akkorra az orvosok is megnyugodtak.

Kapcsolódó írásaink