Külföld

Egy olyat játszatott a diákjaival a tanár, amelyben „csábító prostituáltaknak” kellett lenniük

Egy texasi anya hónapok óta harcot folytat lánya korábbi középiskolájával, miután azt mondta, hogy a lány tanára olyan játékot játszott, amelyben arra kérte a diákokat, hogy „csábító prostituáltaknak” adják ki magukat.

Laura Maria Gruber felháborította az, hogy az intézmény több mint öt hónapot várt azzal, hogy tájékoztassa a szülőket arról, hogy mi történt tavaly szeptemberben az osztályteremben. Az anya úgy látja, hogy ezzel az iskola normalizálta a prostitúciót.

Annyi kiderült, hogy a tanár egy medve-vadász-prosti nevű játékot játszatott a lányokkal, ami nagyjából hasonló a játékszabályai mint a kő-papír-ollónak, annyi különbséggel hogy azt a felnőttek játsszák.

Gruber elmondta, hogy annyira lesokkolódott, amikor a 13 éves lánya mesélt neki a játékról, hogy azonnal kivette lányát az iskolából. Elmesélte, hogy a lányának nem tetszett a játék, undorodott tőle.

Az intézmény hónapokkal később kiküldött a szülőknek egy levelet, melyben elismerték hogy valóban nem az iskolába való volt a játék.

Kapcsolódó írásaink