Külföld

Magyarország „normális” hely, ahogy az Egyesült Államok is az volt, mielőtt elveszítette az eszét

Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában – írta a The American Conservative című amerikai lap. A cikk szerint az LMBTQ és woke propagandával a legnagyobb baj a telhetetlensége.

Magyarország „normális” hely, ahogy az Egyesült Államok is az volt, mielőtt elveszítette az eszét
LMBTQ-őrület az Egyesült Államokban
Fotó: Newsmax

Ha a törvényhozók útját akarják állni az ideológiák túlkapásainak, akkor átfogó és agresszív törvénykezésre lesz szükség – szemlézte a The American Conservative című lapban Rod Dreher cikkét a Mandiner. A szerző jelenlegi lakhelyéről, Budapestről tekintve az Egyesült Államok radikális helynek tűnik, miközben az amerikai média és a washingtoni politika előszeretettel állítja be Magyarországot fasiszta államként. Magyarország és különösen Budapest azonban elég liberális ahhoz, hogy meleg párok kézen fogva sétáljanak, a közbiztonság pedig általában nagyon jó.

Magyarország „normális” hely abban az értelemben, ahogy az Egyesült Államok is volt, mielőtt elveszítette az eszét. Ha egy amerikai ma Közép-Európába látogat, megtapasztalja, milyen őrület lett úrrá saját országában. Viszont a közép-európaiak, akik a kommunizmus ideje alatt felnéztek az Egyesült Államokra, ma már kulturális gyarmatosító „Babilonként” tekintenek a tengerentúlra – írta a szerző. Cikkének zárásaként Rod Dreher leszögezi: a konzervatív politikusoknak dönteniük kell, és vagy követik Orbán Viktort, aki határozottan kiáll a családok és a józan ész mellett, vagy belenyugszanak a gyermekek arcába buborékokat fújó LMBTQ-propagandisták akaratába.

Kapcsolódó írásaink