Külföld

Lamborghini furikázott a törvényhozás épületében

Egy sárga és méregdrága Lamborghini keltett feltűnést a bukaresti parlament folyosóján. Az autó állítólag egy nagyívű kiállítás nyomán került az épületbe.

Lamborghini furikázott a törvényhozás épületében
Kár lenne garasoskodni...
Fotó: Főtér

Érdekes hírről számolt be vasárnap a Főtér. Mint olvasható, a bukaresti parlament épületében sok furcsa dolog történt már az elmúlt időszakban, de ezek rendszerint az ott dolgozó politikusokhoz köthetők. Most azonban az edzettebbek is élénken kaphatták föl a fejüket, ugyanis vasárnap egy sárga Lamborghini Huracan manőverezett az épületben. A nyilvánosságra került felvételeken látható, ahogy a méregdrága jármű kissé összegyűri a folyosóra leterített hatalmas szőnyeget.

Mint kiderült, az autó nem egy, az átlagosnál is jobban kereső honatyáé volt – hanem a parlament épületében a napokban megrendezett Luxury 2022 nevű gála egyik résztvevője ült a volán mögött. A szervezők ugyanis jó ötletnek tartották, hogy egy sportautó furikázzon a törvényhozás folyosóin.

Kapcsolódó írásaink

A Szeviép-per vándorúton

ĀCsaknem három év szünet után a Debreceni Törvényszéken folytatódik a csődbűntettel vádolt Szeviép-vezérek büntetőeljárása