Külföld

Már nem lehet megmenteni az autóbalesetet okozó hollywoodi színésznőt

A jelentések szerint ittasan hajtott szomszédja házának Anne Heche

Anne Heche amerikai színésznő múlt heti autóbalesetében annyira súlyos agysérülést szenvedett, hogy csak addig tartják életben, amíg eldől, mi lesz ép szerveivel. Vérében drogot mutattak ki.

Már nem lehet megmenteni az autóbalesetet okozó hollywoodi színésznőt
Anne Heche (jobbra) volt élettársával Ellen DeGeneres humoristával 2000-ben
Fotó: Jim Ruymen/AFP

Az 53 éves hollywoodi sztár kómában van, állapota annyira kritikus, hogy nem fogja túlélni a balesetet. Agysérülése mellett súlyosan megégett, és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartják gépekkel életben, hogy – kívánságának megfelelően halála esetén – ép szerveivel másokon segítsenek, közölte családja és szóvivője.

Anne Heche múlt pénteken Los Angelesben szenvedett súlyos autóbalesetet, állapota azóta válságos. Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később szomszédja házának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva. A tüzet hatvan tűzoltónak sikerült csak eloltania, jelentések szerint a ház lakójának sikerült kimenekülnie a lángoló épületből.

Korábban a Los Angeles-i rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy nyomozást indítottak, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el, de sajtóértesülések szerint a színésznő vodkát és bort ivott vezetés előtt.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom