Külföld

Texas alkormányzója szerint Biden elnök céltudatosan engedi be a migránsokat

Határ menti anarchia

A Fox Newsnak adott interjúja során Dan Patrick, Texas állam alkormányzója arról beszélt, a Biden-kormányzat nem törődik azzal, hogy Amerikát és Texast elözönlik (a bevándorlók), hogy a déli határról fentanil érkezik, amely amerikaiakat öl, és hogy az MS–13 banda tagjai belépnek az Egyesült Államokba.

A republikánus politikus elmondta, a Biden-kormány a határon keresztül akar embereket behozni az Egyesült Államokba, abban a reményben, hogy állampolgárságot adhatnak nekik, és végül növelhetik választási esélyeiket. „Szeretném látni, ahogy az új sajtótitkár válaszol egy egyszerű Fox-kérdésre. Hová mennek? Mit csinálnak? Egyszerűen eltűnnek az országban. Ennek véget kell vetni.

Amerika vissza akarja kapni az országát. Amerika biztonságos határt akar, ahol a drogok és a bűnözők nem léphetik át a határt” – mondta. Patrick szerint Donald Trump elnöksége alatt a határ biztonságos volt, most pedig katasztrofális a helyzet. Figyelmeztetett arra is, hogy a négy határ menti államban hamarosan akár napi tizennyolcezer illegális bevándorló érkezésére kell számítani.

Kapcsolódó írásaink