Külföld

Melania Trump szerint egyre nagyobb bajban van az Egyesült Államok

Elszomorító állapotok

Elkeserítő látni, hogy mi folyik Joe Biden elnöksége alatt az Egyesült Államokban – mondta Melania Trump korábbi first lady a Fox News hírcsatornának adott interjúban. Hozzátette, jobban megnézve látható, hogy rengeteg ember nehéz helyzetben van, és szenved.

Melania Trump szerint azért jutott ilyen nehéz helyzetbe az Egyesült Államok, mert a jelenlegi vezetőiből hiányzik vezetési készség. Melania Trump elmondta, hogy a balliberális média a konzervatív meggyőződésű nőkkel szemben is kettős mércét alkalmaz. A korábbi first lady beszélt a babatápszerhiányról is, amit szívszorítónak nevezett. Elképesztő, hogy a huszonegyedik században előfordulhat az, hogy családok képtelenek beszerezni a gyermekeik számára szükséges élelmiszert – mondta.

Az elmúlt hetekben az Egyesült Államok szinte egész területén hiány alakult ki azokból a tápszerekből, amelyek az újszülöttek táplálásához elengedhetetlenek. Számos államban teljesen eltűntek a boltok polcairól ezek a készítmények, ahol esetleg kapható, ott pedig jóval a megszokott árnál magasabban juthatnak hozzá a családok. Sokan Joe Bident teszik felelőssé, és amiatt kritizálják, hogy míg Ukrajnának több tíz milliárd dolláros segélycsomagokat fogadtat el folyamatosan a törvényhozással, addig nem foglalkozik az amerikaiak egyre súlyosabb problémáival.