Külföld

Gulyás Gergely: A magyar választópolgárok április 3-án világos döntést hoztak

A kormány megkapta Brüsszel levelét, amivel kapcsolatosan egyelőre csak azt az álláspontját tudja rögzíteni, hogy a magyar választópolgárok április 3-án világos döntést hoztak - fogalmazott közösségi oldalán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán.

Gulyás Gergely: A magyar választópolgárok április 3-án világos döntést hoztak
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter
Fotó: Facebook / Gulyás Gergely

Korábban megírtuk, hogy az Európai Bizottság hátba támadta hazánkat, hiszen szerdai ülésén a jogállamisági eljárás megindításáról döntött Magyarországgal szemben.

A kormánynak küldött levél kapcsán Gulyás Gergely kiemelte, hogy a magyar választók április 3-án világos döntést hoztak arról, hogy Magyarországnak ki kell maradni a háborúból.

Hozzátette: Nem a magyar embereknek és nem a magyar emberekkel kell megfizettetni a háború árát. 

A gyermekek védelme bármilyen szexuális propagandával szemben elsődleges fontosságú - mutatott rá.

A kormánynak ezek vörös vonalak, ezekben a kérdésekben nem tud engedni - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A levél áttanulmányozását követően, a csütörtöki Kormányinfón részletes véleményt tudnak majd adni a levélben foglaltakról, valamint arról, hogy a fent említetteken túlmenően mi az, ami kompromisszum tárgyát jelentheti és mi az, ami nem - mondta el közösségi oldalán Gulyás Gergely.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom