Külföld

Berlin átalakult az iszlamista zsidógyűlölet fővárosává

Antiszemita rendezvények

Az antiszemitizmus fővárosának nevezte Berlint Zara Riffler német újságíró, miután a német fővárosban egy újabb erőszakos iszlamista gyűlöletmenetet szervezhettek meg „palesztinbarát” szélsőbaloldali szervezetek.

A város Hermannplatz nevű terén, ahol már évek óta iszlamista és zsidógyűlölő jelszavaktól hangos rendezvényeket szerveznek, múlt szombaton is a Palesztina Beszél nevű marxista szervezet hívott össze egy hasonló rendezvényt.

A német sajtó ugyan a történteket elhallgatta, de a konzervatív Tichys Einblick szerint ezúttal is felváltva kántálták az „mocskos zsidók” és „Allahu akbar” (Isten hatalmas) jelszavakat a résztvevők. A demonstrálók most is kövekkel dobálták meg a gyűlöletmenetet kísérő rendőröket, és inzultálták az ott megjelenő újságírókat. Az Izraelben terroristaszervezetként bejegyzett Szamidún csoport tagjai is részt vettek a szombati berlini felvonuláson.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom