Külföld

Varga Judit: Folytatódik a brüsszeli kabaré...

A LIBE-bizottság mai ülésen újra napirendre került a baloldali média és a brüsszeli bürokraták által támadott magyar gyermekvédelmi törvény - írta Varga Judit igazságügyi miniszter. 

Varga Judit: Folytatódik a brüsszeli kabaré...
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook / Varga Judit

Hiába mondja ki az Európai Unió Alapjogi Chartája, hogy a gyermekek nevelése tagállami hatáskörbe tartozik, ezt a liberális fősodor egyáltalán nem veszi figyelembe és napirenden tartja a kérdést, ahogy azt a genderlobbi megköveteli - emelte ki a közösségi oldalán a miniszter.

A gyermekvédelmi népszavazáson több mint 3,5 millió magyar üzente meg: hagyják békén a gyermekeinket! Ez számunkra egy olyan erős felhatalmazás, amiből nem engedhetünk - tette hozzá Varga Judit. 

Objektum doboz

Az már csak hab a tortán, hogy a liberális Sophie in 't Veld EP-képviselő szerint illegitim a Fidesz-KDNP negyedik kétharmados választási győzelme -emelte ki. 

Javaslom neki, hogy mielőtt ilyen felelőtlen politikai kijelentéseket tesz, kérdezze meg a barátait az EBESZ-nél, akik szerint törvényes, demokratikus és szabad volt az április 3-i választás - zárta bejegyzését Varga Judit. 

Kapcsolódó írásaink