Külföld

Rombolnak a Soros-ügyészek

A rendőrségi források megvonásáért és a gyermekeikért kiálló szülők megbüntetéséért harcol az oligarcha

Megdolgoznak pénzükért az amerikai szélsőbaloldali ügyészek, akik Soros György kampánypénzének segítségével nyerhették el pozícióikat.

A milliárdos oligarcha és a Fox News értesülései szerint már a lánya, Andrea Soros Colombel is komoly összegekkel támogatott olyan ügyészeket, akik aktívan részt vettek a rendőrség feloszlatására vagy anyagi forrásainak elvonására tett kísérletekben. A Lead the Way 2022 (Mutass utat 2022) kampánysorozatnak, amely tizenhárom szélsőbaloldali
ügyészjelöltet támogatott, Soros és lánya fejenként százezer dollárt adományozott.

Ezen ügyészek közt található a Missouri állambeli Cori Bush is, aki ismert rendőrellenes aktivizmusáról. Soros pénzéből kampányol Rana Abdelhamid is New Yorkban, aki a rendőrségi források elvonását elsődleges feminista célnak nevezte.

Eközben Virginia államban a bíróság felmentett egy helyi szülőt, akit egy ugyancsak Soros által pénzelt ügyész helyezett vád alá, amiért felszólalt egy helyi iskola faji kritériumokon alapuló, fehérek ellen irányuló diszkriminatív felvételi szabályai ellen. Emiatt Steve Descano demokrata párti ügyész büntetőjogi vádakat emelt Jackson ellen rágalmazásért. Descano azért is perelte Jacksont, amiért az felszólalt egy helyi tanár ellen, aki kiskorúakat hívott magántalálkákra azok szüleinek tudta nélkül.

Soros és családja eddig az Egyesült Államokban összesen 30 millió dollárt költött szélsőbaloldali ügyészek támogatására általában azzal a módszerrel, hogy a demokrata párti jelöltek közül kiválasztja a legradikálisabb progresszív személyiséget, majd azt pénzeli.

Kapcsolódó írásaink

Tovább lázítanak a Soros-civilek

ĀA többhavi hergelés hatására másfél millióan rajzolták tele nemi szervekkel vagy „csak” virágokkal, cicákkal a szavazólapokat – a demokrácia dicsőségére