Külföld

Joe Biden „megalázza” az Egyesült Államokat

Donald Trump felháborodott

Egy észak-karolinai szenátusi előválasztási kampányrendezvény során Donald Trump volt elnök kijelentette, az Egyesült Államok jelenleg „nevetség tárgya az egész világon”.

Bírálta Joe Biden jelenlegi elnök adminisztrációját is, amely szerinte szisztematikusan elpusztítja az országot. „Van egy elnökünk, akit kihívások elé állítanak, de ördögi, gonosz és nagyon korrupt emberek veszik körül, akik bármit megtesznek országunk tönkretétele érdekében”, fogalmazott Trump.

Hozzátette, a demokrata párt háborút üzent az amerikai energia­kitermelőknek, így most a középosztályt teszi tönkre az ország történetének legmagasabb gáz- és élelmiszeráraival. Erőszakos bűnözőket engednek szabadon a demokraták által irányított városokban, hogy ezek ártatlan polgárokon élősködjenek, vélekedett a volt elnök. Leszögezte, „soha nem történt semmi ahhoz hasonló bűn, aminek a tanúi vagyunk a demokraták által irányított városokban, miközben a radikális baloldali bírák üldözik a republikánusokat, és tárgyalás nélkül tartanak fogva politikai foglyokat.”

Donald Trump továbbá úgy fogalmazott,hogy „gyermekeinket indoktrinálják, értékeinket megszentségtelenítik, örökségünket eltörlik, országunkat pedig megalázza egy elnök, akinek fogalma sincs, mi a fene folyik itt.”

Kapcsolódó írásaink