Külföld

Deutsch: A magyar baloldal EP-képviselői tartózkodjanak a hazugságoktól!

Deutsch Tamás a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője felszólította a magyar baloldal európai parlamenti képviselőit, tartózkodjanak a hazugságoktól, ne veszélyeztessék magyarok millióinak biztonságát felelőtlen nyilatkozataikkal.  

Deutsch: A magyar baloldal EP-képviselői tartózkodjanak a hazugságoktól!
Deutsch Tamás
Fotó: MH

A politikus hétfői videónyilatkozatában emlékeztetett, hogy a héten lesz az április 3-ai országgyűlési választás előtti utolsó európai parlamenti plenáris ülésszak Strasbourgban. Megszokhattuk már, hogy a magyar választási kampányok idején a magyar baloldal „az európai parlamenti hazugságáradatot turbófokozatba kapcsolja” - mondta.

Ezen a héten is arra készülnek „a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal” EP-képviselői - „Dobrevék, Ujhelyiék, Cseh Katalinék” -, hogy úgy támadják, rágalmazzák Magyarországot, „ahogy csak a csövön kifér” - vélekedett.

Hazánk szomszédságában azonban háború dúl. „Egy háború idején nem babra megy a játék”, meg kell őrizni Magyarország békéjét és biztonságát - jelentette ki a fideszes EP-képviselő. Ebben a veszélyekkel terhes időben a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal EP-képviselői minden hazugsággal magyarok százezreinek ártanak - tette hozzá.

Objektum doboz

A Magyarországgal szembeni parlamenti kirohanásaik, a nyilvánvaló hazugságaik, dezinformációik és rágalmaik terjesztése, Magyarország háborúba sordódását kockáztató kezdeményezéseik, hazánk energiabiztonságát fenyegető javaslataik magyarok millióinak biztonságát veszélyeztetik - mondta.

„Ezért tisztelettel, de határozottan felszólítjuk a magyar baloldal összes EP-képviselőjét, hogy tartózkodjanak a hazugságoktól” - fogalmazott, hozzátéve: választási kampányhajrá ide, választási kampányhajrá oda, a hazugságaikkal és az össze-vissza kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyarok békéjét és biztonságát. „Elég volt a felelőtlenségükből” - mondta, arra kérve őket, hogy ne öntsék az olajat a tűzre.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom