Belföld

MiniFeri szerint nem veszélyes a fegyverszállítás a magyarokra

Újabb felelőtlen kijelentéseket tett a baloldal miniszterelnök-jelöltje, miszerint a fegyverszállítás az orosz-ukrán háborúba nem lenne veszélyes a magyarokra és Magyarországra.

MiniFeri szerint nem veszélyes a fegyverszállítás a magyarokra
Márki-Zay a tüntetésen is azt állította, hazugságokat terjesztenek róla, viszont egy német lapnak megerősítette, szállítana fegyvert Ukrajnának
Fotó: MH/Purger Tamás

Márki-Zay Péter továbbra is azért támadja a kormányt, mert nem enged fegyvereket szállítani az ország területén át az ukrajnai háborúba.

Továbbra is folytatja a mocskolódást a Gyurcsány-féle baloldal miniszterelnök-jelöltje, nevezte már mindennek a miniszterelnököt, amiért nem enged fegyvereket szállítani az ukrajnai háborúba, ezzel potenciális jövőbeli konfliktusokat elkerülve.

Hazaáruló után most hazugnak nevezte Orbán Viktort: „azt hazudja, hogy ezzel veszélynek tenné ki Magyarországot.”

Továbbra is felelőtlen a baloldal kormányfőjelöltje, egészen megdöbbentő módon azt fejtegette, Orbán Viktor „nem védi meg az ukrajnai magyarokat, mert a fegyverek az ukrajnai magyaroknak és ukrajnai ukránoknak mennének”.

Teljesen képtelen belátni a verbális ámokfutást folytató ellenzéki politikus, hogy éppen egy ilyen döntés sodorná bele hazánkat a háborús konfliktusba.

Kapcsolódó írásaink

Felelőtlen baloldali követelések

ĀMárki-Zay felszólította a fiatalokat: „javítsák meg” fideszes édesanyjukat és nagymamájukat, megtévesztett rokonaikat, ha pedig nem sikerül, ne engedjék őket szavazni