Külföld

Tóth Edina: Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket meg hagyják békén!

Az Európai Parlament (EP) plenáris ülése tegnap este vitát folytatott az egységes piac hatékonyabb működést célzó nem vám- és nem adóügyi jellegű akadályok felszámolásról szóló jelentésről. Baloldali képviselők azonban még ebbe a jelentésbe is bele akarnak erőszakolni egy Magyarországot kifejezetten a gyerekvédelmi törvény miatt támadó szövegrészt.

Tóth Edina: Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket meg hagyják békén!
Tóth Edina: Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket meg hagyják békén!
Fotó: Európai Parlament

Tóth Edina, a Fidesz Ep-képviselője felszólalásában rámutatott, mindez újabb felháborító példája a genderőrület erőszakos nyomulásának.

„Mindent megteszünk, hogy ezt a nyomulást megállítsuk. El a kezekkel a gyermekeinktől!” - hangsúlyozta a képviselő.

Tóth Edina elmondta, hogy az EP baloldali többségének durva politikai nyomásgyakorlása az első ránézésre ártalmatlannak tűnő, az egységes piacon a nem vám- és nem adóügyi jellegű akadályok felszámolásáról szóló jelentés parlamenti vitája során is jól látható.

„Szomorú, hogy számos képviselőnek fontosabb a genderőrület, mint a gyermekek testi és lelki fejlődése. Nem fogunk engedni a nyomásnak, megvédjük a gyermekeket” - tette hozzá a képviselő.

„Meggyőződésem, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha az EP-ben a valódi problémákkal foglalkozunk, azért kell dolgoznunk, hogy az egységes piac zavartalanul működjön. Csakis így érhetjük el, hogy az Európai Unió valóban versenyképes legyen a globális színtéren. Ehhez semmi köze a genderőrületnek” - zárta felszólalását a politikus.

Kapcsolódó írásaink