Külföld

Kovács Zoltán szerint a választásokig még sokat ferdít a külföldi liberális sajtó

Példátlan lelepleződés

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára Facebook-bejegyzésében azt írta, Andrej Nosko, a Soros György által finanszírozott Open Society Foundations volt igazgatója elismerte: Magyarország és Lengyelország ellen igaztalan, elfogult kampány zajlik.

Kovács Zoltán rámutatott, a Soros-alapítvány volt igazgatója szerint a két országot valós érvek felsorakoztatása nélkül ostorozza a fősodrú média. A külföldi tudósítók nem ismerik a valós helyzetet, mert nem tudnak magyarul, és tájékozódni is a mások által kiválasztott, elfogult forrásból szoktak, szögezte le az államtitkár.

„De mindenki nyugodjon meg. Mindig van lejjebb, és biztosra vehetjük, hogy április 3-ig ezt még számtalanszor be is fogja bizonyítani a függetlenobjektív liberális sajtó”, zárta szavait Kovács Zoltán. A politikus bejegyzésében arra a Magyar Nemzetben megjelent anyagra utalt, amelyben Andrej Nosko, az Open Society Funds egyik volt igazgatója egy felvételen nyíltan alapítványa elfogultságáról beszél.

Kapcsolódó írásaink

Az illegális migráció elleni harc kulisszatitkai

ĀMilyen új módszerekkel próbálkoznak az illegális migránsok a magyar határon? Hogyan épül fel egy embercsempész-hálózat és a hatóságok hogyan tudják felvenni velük a harcot? – ezekre a kérdésekre is választ adott Bakondi György a Faktumban