Külföld

Varga Judit: Brüsszel nem hajlandó figyelembe venni a magyar emberek akaratát

Didier Reynders jogérvényesülésért felelős biztos egy online fórumon kifejtette, hogy hiába tart Magyarország népszavazást a választások napján a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban, szerinte a törvény diszkriminatív, ezért az európai értékekkel ellentétes - írta Varga Judit igazságügyi miniszter a közösségi oldalán megosztott bejegyzésben. 

Varga Judit: Brüsszel nem hajlandó figyelembe venni a magyar emberek akaratát
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook / Varga Judit

Ezzel kimondta, hogy Brüsszel nem hajlandó figyelembe venni a magyar emberek akaratát - írta Varga Judit, majd hozzátette: Messze ér az LMBTQ-lobbi keze….

A bürokraták egy olyan törvény miatt indítottak hadjáratot hazánk ellen, melynek egyetlen egy betűje sem diszkriminatív és kizárólag a magyar gyerekeket és a szülők jogait védi - emelte ki a miniszter.

Ezzel szemben a diszkriminációt Európában egyedül a Bizottság legalizálta, gondoljunk csak a Magyarország és Lengyelország elleni jogállamisági eljárásra vagy a helyreállítási alap forrásainak ideológiai alapú visszatartására…

"Ezért is fontos, hogy április 3-án erős és egyértelmű üzenetet küldjünk Brüsszelnek: el a kezekkel a gyermekeinktől!"

Kapcsolódó írásaink

Varga Judit: Megvédjük gyermekeinket!

Ā„A kormány nevében szerdán elküldöm válaszunkat az Európai Bizottságnak a Gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásban”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom