Külföld

„Nem lehet engedni a baloldali ideológiai ámokfutásnak!”

Határozottan fel kell lépni az erőszak minden formája ellen, de elfogadhatatlan, hogy az Európai Parlament baloldali többsége ezt a küzdelmet már sokadszor a genderideológia erőltetésére használja fel - mondták el az EP keddi, online erőszakról szóló jelentése kapcsán a Fidesz EP-képviselői, Járóka Lívia és Hidvéghi Balázs.

„Nem lehet engedni a baloldali ideológiai ámokfutásnak!”
Hidvéghi Balázs
Fotó: Európai Parlament

Járóka Lívia, fideszes EP-alelnök felszólalásában kiemelte: a közösségi média drámaian megváltoztatta az online teret, felerősítve az agresszív viselkedést. „A kiber-erőszak szándékosan károsítja az egyént. Erre a kihívásra válaszokat kell adni, ugyanakkor nagy sajnálattal tapasztaljuk, hogy a jelentés a szokásos forgatókönyv szerint készült: ideológiai frázisokkal teletűzdelve, a tényleges megegyezést ellehetetlenítve vádaskodik, és kelt megosztást az Unió tagállamai között” - mutatott rá.

Hidvéghi Balázs a jelentés kapcsán elmondta: elfogadhatatlan, hogy a baloldali többség már sokadik alkalommal használja fel a nők elleni erőszak témáját arra, hogy saját szélsőséges ideológiáját erőltesse.

„Számos tagállam utasította el egyértelműen azt az abszurd elképzelést, hogy nem csak női és férfi nem létezik, és hogy a két nemet nem a biológiai sajátosságok határozzák meg. Ellen kell állni azoknak a próbálkozásoknak, amelyek közvetett módon ezt a felfogást csempésznék be az uniós szabályok közé, és kényszerítenek rá a tagállamokat ennek elfogadására” - emelte ki.

Kapcsolódó írásaink

Átnevelné a gyerekeket a genderlobbi

ĀAz elmúlt évek egyik legdurvább korrupciós botrányának nevezte a Városháza ügyében kiderült részleteket Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Faktumban