Faktum

Átnevelné a gyerekeket a genderlobbi

Az elmúlt évek egyik legdurvább korrupciós botrányának nevezte a Városháza ügyében kiderült részleteket Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Faktumban. „A baloldal ugyanazt csinálja, mint 2010 előtt” – jegyezte meg a politikus. 

Átnevelné a gyerekeket a genderlobbi

Böröcz László rámutatott, Karácsony Gergely főpolgármester akár tudott róla, akár nem, hogy „eladják alóla az irodáját”, mindkét lehetőség döbbenetes, az pedig különösen felháborító, hogy mindennek nincs következménye. A főváros baloldali vezetésének teljesítményéről szólva felidézte, hogy a rosszul időzített felújítások megbénították a várost. Mint mondta, a nagykörúti bicikliút is arra utal, a baloldal által megfogalmazott hangzatos célok valójában utópiák, amelyek megvalósítása átgondolatlan, káoszhoz vezet, megdrágítja Budapest működését és megkeseríti az emberek hétköznapjait. 

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Faktum felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a Faktum felvételén
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A gyermekvédelmi népszavazással kapcsolatban a műsorban szó esett azokról a rajzfilmekről, amelyekben megjelenik a genderlobbi. Böröcz László úgy fogalmazott: a gyerekekkel akarják kezdeni a társadalom átnevelését. A politikus kifejtette azt is, hogy a liberálisok nem fogadják el a tőlük eltérő felfogásokat a társadalomról, perifériára szorítják a máshogy gondolkodókat. 

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

‎

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Horváth Ádám, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

A szuverenitásunk a tét

ĀAz úgynevezett jogállamisági mechanizmusról szóló vita végső soron a szuverenitásunkról szól – hangsúlyozta ifj. Lomnici Zoltán a Faktumban

Hajmeresztő német tervek

ĀAz új német kormánykoalíció programja üzenet az Európai Unió összes tagállamának, hogy ebbe az irányba fogunk együtt menni – mondta Hollik István a Faktumban