Külföld

A Lengyel Köztársaság Érdemérem Lovagkeresztjével tüntették ki Csizmadia Lászlót

A Lengyel Köztársaság Érdemérem Lovagkeresztjével tüntette ki Csizmadia Lászlót a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) elnökét Andrej Duda lengyel államfő. A kitüntetést Jerzy Snopek budapesti lengyel nagykövet adta át csütörtökön a lengyel nagykövetségen.

A Lengyel Köztársaság Érdemérem Lovagkeresztjével tüntették ki Csizmadia Lászlót
A Lengyel Köztársaság Érdemérem Lovagkeresztjével tüntette ki Csizmadia Lászlót (j) a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) elnökét Andrej Duda lengyel államfő. A kitüntetést Jerzy Snopek (b) budapesti lengyel nagykövet adta át csütörtökön a lengyel nagykövetségen
Fotó: MH / Török Péter

A CÖF-CÖKA elnöke a kitüntetést a lengyel-magyar kapcsolatok fejlesztésében elért eredményeivel érdemelte ki. Csizmadia László beszédében kiemelte a két ország civiljeinek együttműködését, és megemlékezett a lengyel katonák, rendőrök, határőrök Európát védő hősies munkájáról.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom