Külföld

Hidvéghi: A migrációval mindenki veszít

A bevándorláspártiak álszent módon az emberi jogok védelmezőjének állítják be magukat, pedig az újabb és újabb, migrációt támogató javaslataikkal mindenki veszít - mutatott rá Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője felszólalása az EP plenáris ülésén, Strasbourgban.

Hidvéghi: A migrációval mindenki veszít
Hídvéghi: A migrációval mindenki veszít
Fotó: MH/Európai Parlament

Az EP jelentése egy újabb példája annak az erkölcstelenségnek, ami már jó ideje folyik ebben a házban - szögezte le Hidvéghi kedden, a jogszerű migrációra vonatkozó uniós politikáról és a vonatkozó jogszabályokról folytatott vitájában.

„Önök álszent módon az emberi jogok védelmezőjének állítják be magukat, miközben a szegény országok kiszipolyozását erőltetik ezekben a jelentésekben Azt állítják, hogy a bevándorlás mindenkinek jó, hogy gazdaságilag előnyös és hogy ezzel kifejezetten segítjük a szegény országokat is. Mindez szemenszedett hazugság, pont az ellenkezője az igaz” - jelentette ki Hidvéghi, aki szerint az EP az újabb és újabb, migrációt támogató javaslataival mindenki veszít. Azok az országok, ahonnan a migránsok elindulnak, elveszítik a munkaképes korú lakosságukat, Európa pedig azzal kénytelen szembenézni, hogy a nagy bevándorló tömegek miatt teljesen átalakul a kultúrája.

„Brüsszel és a baloldal mégis erőlteti a migrációt. Ez így egyszerűen erkölcstelen” - állapította meg felszólalásában Hidvéghi.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink