Külföld

„Minden csatát vállalunk a magyar gyermekek védelmében”

A balliberálisok és Brüsszel - egyre több eszközzel - arra akarják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára csütörtökön a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

„Minden csatát vállalunk a magyar gyermekek védelmében”
Képünk illusztráció
Fotó: Pexels

Zsigó Róbert hangsúlyozta, a politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is „zsarolja” Magyarországot: visszatartja a hazánknak járó pénzeket.

„Hiába fenyegetnek, hiába zsarolnak bennünket, nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba” - emelte ki az államtitkár.

Hozzátette, a kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyerekekre irányuló egyre agresszívebb szexuális propagandát, és ebben a nemzeti konzultáció is segíti, hiszen a válaszadók 97 százaléka egyetértett a kormánnyal ebben.

Objektum doboz

„A kormány ennek megfelelően minden vitát vállal a törvényről. Arról a törvényről, ami nem szól másról, minthogy tilos a gyermekekre irányuló szexuális propaganda az óvodákban, az iskolákban és a médiában” - jelentette ki a politikus.

Zsigó Róbert úgy folytatta, a kormány tervei szerint Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak erről. „Addig is minden csatát vállalunk a magyar gyermekek védelmében” - fogalmazott az államtitkár.
 

Kapcsolódó írásaink