Külföld

Szüntelen migránsözön

Augusztusban több mint kétszázezer migráns érkezett az Egyesült Államok déli határához, az illegális határátlépéssel próbálkozó bevándorlók 49 százaléka egyedülálló felnőtt volt.

Szüntelen migránsözön
Szüntelen migránsözön
Fotó: AFP/Paul Ratje

A Fox News csatorna értesülése szerint augusz­tusban 208 887-en próbáltak bejutni az országba az Egyesült Államok déli határán, ez az adat 317 százalékos növekedést jelent 2020 azonos időszakához képest, amikor 50 014 migráns elfogását jelentették. A Fox News emlékeztetett, hogy a Biden-adminisztrációra egyre nagyobb nyomás nehezedik a határon kialakult válság miatt.

Kapcsolódó írásaink

Tömegek bírálják Joe Bident

ĀGyors ütemben csökken az Egyesült Államok elnökének népszerűsége az afganisztáni kudarcmiatt, okkal aggódhatnak a demokraták

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom