Külföld

Nemi erőszakkal vádolják Soros volt alapkezelőjét

A Soros Fund Management egykori vezetőjét, Howard Rubint több nő is azzal vádolja, hogy megerőszakolta és durván bántalmazta őket, egyiküket pedig drogfüggővé tette. A hat feltételezett áldozat összesen 18 millió dollár kártérítést követel Soros György emberétől. Időközben a felhozott vádak miatt Howard Rubin felesége úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet. Rubin tagad.

Nemi erőszakkal vádolják Soros volt alapkezelőjét
Howard Rubin
Fotó: New York Post

A most 66 éves Howard Rubin a bevándorláspárti tőzsdespekuláns New York-i székhelyű befektetési alapkezelőjét, a Soros Fund Managementet vezette 2008 és 2015 között. A New York Post információi szerint egy helyi bíróság azzal vádolja, hogy a manhattani luxuslakásában megerőszakolt egy fiatal nőt - írja az Origo.

Ezt követően Howard Rubin olyan durván megverte áldozatát, hogy annak elmozdult a jobb mellében található implantátuma. A bántalmazott nő sérülései annyira súlyosak voltak, hogy a plasztikai sebésze nem volt hajlandó őt megműteni - derül ki a cikkből.

A lap által megszerzett vádirat szerint egy másik nő is nemi erőszakkal vádolta meg Howard Rubint. Soros egykori embere azt mondta neki, hogy szadomazo szex keretén belül olyan durván fogja megerőszakolni, mint a lányát... Ezután valóban megerőszakolta - írja a portál.

Objektum doboz

Egy harmadik nő azt állítja, hogy Howard Rubin a manhattani luxuslakásán rendezett szexpartikon többször bedrogozta őt, emiatt pedig drogfüggővé vált.

A vádlók között van két Playboy Playmate: Mia Raquel Lytell és Amy Moore, illetve két modell: Stephanie Caldwell és Emma Hopper. Két másik feltételezett áldozatnak pedig nem hozták nyilvánosságra a nevét.

Kapcsolódó írásaink

A genderlobbi Brüsszelt is bekebelezte

ĀKedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését az LMBTQ-propaganda az uniós bizottság szerint, ez állhat az újabb kötelezettségszegési eljárások mögött