Külföld

Varga Judit: A brüsszeli kottából mi nem játszunk!

Lássunk tisztán gyermekvédelem ügyében.Brüsszel megtámadta Magyarországot. Nem először és valószínűleg nem is utoljára - írta a közösségi oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

Varga Judit: A brüsszeli kottából mi nem játszunk!
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook/Varga Judit

A gőzhenger kötelezettségszegési eljárás, jogállamisági jelentés, politikai fenyegetések és forrásokkal való zsarolás képében indult újra - írta Varga Judit.

Míg 2015-ben azért támadtak minket, mert megvédtük a határokat, most azért indítottak offenzívát mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert nem szeretnénk meghonosítani Magyarországon azt, ami Nyugaton már általános - emelte ki az igazságügyi miniszter.

Kiemelte: az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós alapdokumentum szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

Magyarországon egyre szélesebb a társadalmi konszenzus arról, hogy nem engedhetjük, hogy gyermekeinknek szülői hozzájárulás nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak az iskolákban és az óvodákban - tette hozzá.

Varga Judit kijelentette, hogy nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeink számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek és nemátalakító kezeléseket tegyenek elérhetővé!

„Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeinknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be és a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg!”

Valamennyi szülő a legjobbat akarja gyermekének, megvédve őket mindennemű veszélytől. Ezt persze Brüsszel és a baloldali buborék nem érti meg, hiszen nekik csak az a fontos, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ők fütyülnek.

Van számukra egy rossz hírem: ebből a kottából mi nem játszunk - zárta bejegyzését az igazságügyi miniszter.

„Egyre többen értik Európa-szerte, hogy mit miért teszünk”

Repedezik a brüsszeli buborék - írta Varga Judit. Az elmúlt hetekben egy tucat interjúban és sajtótájékoztatókon képviseltem és védtem meg a magyar gyermekvédelmi álláspontot - írta.

Egyre többen értik Európa-szerte, hogy mit miért teszünk és egyre többen támogatják lépéseinket - emelte ki a miniszter, majd hozzátette: mi továbbra is tesszük a dolgunk, megküzdünk a kettős mércével és a képmutatással.

„A buborék pedig szépen lassan, de ki fog durranni. Eljön még a több helyett okosabb és kétszínű helyett őszintébb Európa ideje!”

Kapcsolódó írásaink