Külföld

LMBTQ-propagandakönyvvel akarják a gyerekeket megtanítani írni

Minden kisgyermekes szülő kívülről fújja azokat a dalokat és könyveket, amelyek az ABC-re tanítják a kicsiket. Az LMBTQ közösség szerint is szükség van a betűk mielőbbi elsajátítására, az ő értelmezésükben azonban az L betű nem a lovat szimbolizálja, hanem a leszbikusokat – írja a Metropol.

A portál összefoglalója szerint a könyvesboltok polcai és az internet is tele van olyan versekkel, dalokkal, amelyek azt segítik, hogy az óvodáskorú gyermekek minél könnyebben el tudják sajátítani az ABC-t.

A könyvben a G jelentése GAY. A szó, amely magában foglalja, hogy lány vagy és a lányokat szereted vagy fiú vagy és a fiúkat szereted
A könyvben a G jelentése GAY. A szó, amely magában foglalja, hogy lány vagy és a lányokat szereted vagy fiú vagy és a fiúkat szereted
Fotó: Ripost

Mint fogalmaznak: az LMBTQ közösség erre is rátette a kezét, és Móra Ferenc zengő ABC-je helyett az egyelőre csak angol nyelven elérhető GayBC's (ejtsd: géjbiszi. a gay szót az angol nyelvben a homoszexuálisokra használják) nevű könyvet ajánlja a kiskorú gyermekeket nevelőknek. A könyvben a betűk mellett LMBTQ-kifejezéseket tanulhatnak a kisgyermekek:

A T betű a transzneműséget jelöli
A T betű a transzneműséget jelöli
Fotó: Ripost

Mint az alábbi videón is látható, egy kisfiú éppen a GayBC-t forgatja, és olyan kifejezéseket tanul meg, mint transz, meleg, egyenlőség, leszbikus stb:

Objektum doboz

A 2019-ben megjelent M.L. Webb által írt könyvben a betűk egy-egy LMBTQ kifejezést jelentenek.

Így a t betűt a transz szóval, az l betűt pedig a leszbikus kifejezéssel illusztrálják – hívják fel rá a figyelmet. Hozzáteszik: a könyvpiacon egyre több olyan kisgyermekeknek szánt könyv jelenik meg, amely az LMBTQ közösséget propagálja, Nyugaton pedig már az is mindennapos jelenségnek számít, hogy transzvesztita LMBTQ-aktivisták járnak be óvodákba, iskolákba, hogy a másságot népszerűsítsék, akár ezekkel a könyvekkel. A legnagyobb probléma, hogy a tanintézmények ehhez több esetben nem is kérik ki a szülők engedélyét.

Kapcsolódó írásaink

A genderlobbi Brüsszelt is bekebelezte

ĀKedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését az LMBTQ-propaganda az uniós bizottság szerint, ez állhat az újabb kötelezettségszegési eljárások mögött