Külföld

Orbán Viktor és más európai vezetők képmásait gyalázták meleg aktivisták

Bolognai Pride-menet

A vasárnap megrendezett bolognai Pride-felvonuláson jelentések szerint az olasz Liga vezetője, Matteo Salvini, Orbán Viktor miniszterelnök és Ferenc pápa arcképeit taposták meg a szexuá­lis jogokért és toleranciáért tüntetők.

A magyar miniszterelnök azzal hívta ki a nemzetközi LMBT-szervezetek haragját, hogy az új gyermekvédelmi törvény megtiltja a homoszexualitás és genderideológiák népszerűsítését kiskorúak körében.

Ferenc pápa ellen azért tiltakoznak egyes civil szervezetek, mert a Vatikán nemtetszését fejezte ki egy olasz törvénytervezettel kapcsolatban, amely lehetővé tenné az azonos nemű házasságok és homoszexuális kapcsolatok témájának tananyagba való felvételét akár egyházi iskolákban is.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom