Külföld

„Cseh Katalin Ruttéval együtt a magyarok térdre kényszerítéséért ügyködik”

Gyurcsányné, Cseh Katalin, Ujhelyi és társaik lelkesen megszavazták az Európai Parlamentben azt az őrültséget, hogy a férfiak is szülhessenek, miközben az európai baloldal, az európai liberálisok és brüsszeli bürokraták mindenféle szemenszedett hazugságokat szajkózva, egymásra licitálva támadták a magyar parlament által elfogadott gyermekvédelmi törvényt - írta kedden délután Facebook-oldalán Deutsch Tamás.

„Cseh Katalin Ruttéval együtt a magyarok térdre kényszerítéséért ügyködik”
Cseh Katalin (középen) Mark Rutte (jobbra) egyik legjobb magyarországi tanítványaként a magyarok térdre kényszerítéséért ügyködik, nagy lelkesedéssel
Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

A fideszes EP-képviselő kiemelte: Gyurcsányné, Cseh Katalin, Ujhelyi, Gyöngyösi és társaik minden elképzelhető és szinte elképzelhetetlen eszközzel egymásra licitálva immár évek óta dolgoznak azon, hogy a fake news információkra alapozott Magyarország elleni támadások ürügyén elvegyék a saját országuktól a jogszerűen járó európai uniós forrásokat.

A hazánk ellen intézett támadássorozatban most Cseh Katalin emelte a licitet, aki Mark Rutte egyik legjobb magyarországi tanítványaként a magyarok térdre kényszerítéséért ügyködik, nagy lelkesedéssel - tette hozzá a kormánypárti politikus.

Deutsch Tamás emlékeztetett: Rutte holland miniszterelnök múlt csütörtökön elmondta a Magyarország ellen intézett legújabb támadássorozat igazi célját, amikor nyilvánosan kijelentette, hogy Magyarország térde kényszerítése az egyértelmű szándékuk.

Ezután Cseh Katalin, Rutte európai pártjának politikusa, a magyarok térdre kényszerítése érdekében az európai helyreállítási alap Magyarországnak járó forrásainak, több mint 2500 milliárd forintnak a megvonását kezdeményezte az Európai Bizottság elnökénél. Tette mindezt annyira aljas módon, hogy a román frakcióvezetőjével közösen írt levelében olyan szigorú intézkedéseket követelt, amelyeket kizárólag csak Magyarországra vonatkoznának és ráadásul teljesen ellentétesek a helyreállítási alap uniós jogszabályával.

„Kedves Cseh Katalin, áskálódjanak akárhogyan, mi minden erőnkkel megvédjük a gyermekek és a szülők elidegeníthetetlen jogait és megvédjük a magyar embereknek járó uniós forrásokat is” - szögezte le posztja zárásaként a Fidesz EP-képviselője.

Kapcsolódó írásaink

Mark Rutte sötét múltja

ĀA gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette korábban a holland miniszterelnök