Belföld

Fidesz: A szülő kizárólagos joga, hogy orientálja gyermekét

A Fidesz szerint a szülő kizárólagos joga és felelőssége, hogy orientálja gyermekét a szexuális fejlődés kérdésében, és ebbe nem szólhat bele sem a holland miniszterelnök, sem Soros György - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi videóüzenetében.

Fidesz: A szülő kizárólagos joga, hogy orientálja gyermekét
Hollik István
Fotó: MH

A pedofilellenes, gyermekvédelmi törvény arról szól, hogy minden más befolyásolási kísérlettől a törvény erejével kell „megóvni a gyermekeinket” - közölte Hollik István.

Hozzátette: a Fidesz hisz abban, hogy a gyermekek életében semmi keresnivalója az életkoruknak nem megfelelő tartalomnak, ezért ez a kérdés is része lesz a nemzeti konzultációnak.

Mint mondta, Magyarországot most támadják a törvény elfogadásáért, mert a liberálisok nem hajlandóak elfogadni a magyar álláspontot és „ránk akarják erőltetni” a saját gondolkodásukat és világnézetüket.

Ugyanakkor abba, hogy a magyar családok hogyan neveljék a gyermekeiket, és az állam milyen törvényekkel védje meg a gyermekeket, a magyarokon kívül senkinek nincs beleszólása. Sem a holland miniszterelnöknek, sem Soros Györgynek, sem az általa fizetett politikai aktivistáknak - fűzte hozzá.

„Bátorítunk mindenkit, hogy mondja el véleményét, teremtsünk nemzeti egységet a gyermekeink védelmének kérdésében. És ezzel együtt üzenjük meg a Magyarországot támadó liberális hálózatnak, hogy a saját ügyeinkbe senkinek nem engedünk beleszólást” - fogalmazott a videóüzenetben Hollik István.
 

Kapcsolódó írásaink

Sorosék támadásba lendültek

ĀSoros György és fiának szervezetei irányítják a magyar pedofilellenes törvény elleni támadásokat - Alex Soros tavaly az Instagramon méltatta a vele egy asztalnál ülő Mark Rutte beszédét a müncheni biztonságpolitikai konferencián +FOTÓ