Külföld

Hans Kaiser: A magyar ellenzék egyetlen célja a bosszú

Harc Orbán Viktor ellen

Szégyen és szemérmetlenség egy olyan gyülekezet összeállása, amelynek egyetlen célja egy sikeres miniszterelnök és a kormány kikényszerítése a hatalomból – jelentette ki Hans Kaiser, a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa a magyar ellenzéki összefogásra utalva.

Hans Kaiser: A magyar ellenzék egyetlen célja a bosszú
Hans Kaiser
Fotó: MH

Az egykori miniszter a Kossuth Rádiónak kiemelte: a magyar ellenzéknek csak az számít, hogy Orbán távozzon. Hozzátette: csak remélni tudja, hogy a magyar polgárok is felismerik, miről is van szó; bosszúról és régi küzdelmekről. A politikus szerint az ellenzék a kormány elleni harcot az európai térbe vitte, főként Brüsszelbe, de más fővárosokba is.

Sikerült kiépíteni egy hálózatot, „amely Magyarországra, illetve kifejezetten Orbán Viktorra szállt rá” – mondta Kaiser, aki ezt újságírói szégyennek nevezte. Mint fogalmazott, „Magyarország egy sikeresen irányított kultúrnemzet Európa szívében”.

Kapcsolódó írásaink

Újra nő a migrációs nyomás Európán

ĀMeredeken emelkedik az illegális határátlépések száma az EU-ban a Frontex adatai szerint, a Nyugat-Balkánon idén májusig 85 százalékkal többen érkeztek, mint tavaly

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom