Külföld

Törökországba is lehet utazni bármilyen oltással

Magyarország és Törökország megállapodott arról, hogy kölcsönösen elfogadja az egymás által kiállított oltási igazolványokat keddtől, és mindazok, akik oltási igazolvánnyal rendelkeznek, szabadon közlekedhetnek a két ország között - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter azt mondta, ez azt jelenti, hogy azok a török és magyar állampolgárok, akik már megkapták az oltást és az erről szóló igazolást, teszt és karantén nélkül utazhatnak a két országba.

 „Ez is világosan mutatja, hogy hamis volt, álhír volt az a híresztelés a magyar baloldal részéről, amely úgy szólt, hogy mindazok, akiket keleti oltóanyaggal oltanak be, majd nem utazhatnak” - fogalmazott a miniszter.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Nagy pofont adott a WHO a magyar baloldalnak

ĀA választók díjazták a kormány vakcinastratégiáját, elítélték a baloldal oltásellenes kommunikációját, a járványügyi intézkedések folyamatos támadását – mondta Deák Dániel

Karácsony balos tempójú gúnyolódása

ĀFürjes Balázs: Egy uniós ország nem engedheti meg magának, hogy olyan miniszterelnöke legyen, aki nem beszél angolul, aki tolmács nélkül, közvetlenül nem tud tárgyalni, érvelni