Külföld

„Olyan Európát szeretnénk, ahol elismerik a nemzetállami megoldásokat”

Mi, magyarok olyan Európát szeretnénk, ahol elismerik a nemzetállami megoldásokat és a még több Európa helyett az okos Európa lesz a válasz a jövő nagy kérdéseire - fogalmazott Varga Judit legújabb Facebook-bejegyzésében, melyet hétfőn délután tett közzé a közösségi oldalon.

„Olyan Európát szeretnénk, ahol elismerik a nemzetállami megoldásokat”
Varga Judit Németország, Portugália és Szlovénia nagyköveteivel tárgyalt
Fotó: Facebook/Varga Judit

Az igazságügyi miniszter közölte, hogy egyeztetést folytattam az „elnökségi-trió,” azaz Németország, Portugália és Szlovénia nagyköveteivel.

A tárcavezető úgy fogalmazott: jó volt látni, hogy egyre több országban értik a magyar álláspontot a migráció, a gazdaságfejlesztés és szociális kérdések tekintetében.

Kapcsolódó írásaink

Semmibe vezető boszorkányüldözés

ĀNem mindenképp több Európa kell, hanem okosabb Európa – ott legyen mélyebb integráció, ahol a közös uniós fellépés hatékonyabb, mint a nemzeti – mondta lapunknak Varga Judit

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom