Külföld

Soros brüsszeli embereinek a járvány idején is a bevándorlók betelepítése a legfontosabb

Elképesztőnek tartjuk, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége még a koronavírus-járvány közepette is a bevándorlók betelepítését erőlteti a tagállamokra ahelyett, hogy az európai emberek érdekét képviselve a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezés megszervezésére használnák a mandátumukat – olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

Soros brüsszeli embereinek a járvány idején is a bevándorlók  betelepítése a legfontosabb
A magyar kormány a magyar emberek érdekét képviseli, nemet mond a bevándorlók betelepítésre (képünk illusztráció)
Fotó: AFP/Alessandro FUCARINI

Kiemelik, az Európai Parlament migránsok elosztását követelő állásfoglalása ismét figyelmeztet, hogy a bevándorláspárti erők Soros György megrendelését teljesítik, teljesen elkötelezettek a Soros-terv végrehajtásában, és Európát bevándorlókontinenssé akarják tenni.

Hangsúlyozzák, a bevándorláspártiak a múlt heti EU-csúcson kudarcot vallottak, ott nem sikerült elérniük, hogy Magyarországot megbüntessék és zsarolják, ezért az Európai Parlamentben tovább folytatják a nyomásgyakorlást.

A magyar kormány a magyar emberek érdekét képviseli: nemet mondunk a bevándorlók betelepítésre, ahogy azt a magyar emberek is már több alkalommal megtették – emelik ki a közleményben.

Kapcsolódó írásaink