Külföld

Novák Katalin: Megnyertünk egy csatát!

Én egy olyan Európában hiszek, ahol szabadság van. Ahol a magyarok, a németek, a franciák, a lengyelek, a csehek vagy éppen az olaszok szabadon dönthetnek arról, hogyan szeretnének élni - mondta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter közösségimédia-oldalára feltöltött videójában.

Novák Katalin: Megnyertünk egy csatát!
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter
Fotó: MH

Ahol nem egyféleképpen lehet gondolkodni, hanem minden nemzet maga dönthet a jelenéről, és a jövőjéről - folytatta.

Ma egy fontos megállapodás született Brüsszelben. Ez a megállapodás nem csak pénzügyi kérdésekről szól. Megnyertünk egy csatát. A gyerekeink jelenéről és jövőjéről is döntöttünk ma és döntöttünk a szabadságról is, hogy tudunk-e szabadon élni majd magyarként Európában – emelte ki Novák Katalin.

Objektum doboz

Mi eddig is ellenálltunk minden olyan birodalmi törekvésnek, amely ideológiát próbált ránk kényszeríteni, hiszen határozottan nemet mondtunk a tömeges bevándorlásra, határozottan nemet mondtunk a gender ideológiára, ahogy korábban határozottan nemet mondtunk a kommunizmusra is, és a jövőben is ki fogunk tartani.

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy most megnyertünk egy csatát, nem ez lesz az utolsó, de minden csatába úgy megyünk bele, hogy meg kell védenünk a magyar érdekeket, meg kell védenünk a magyar gyerekeknek a jelenét és a jövőjét. A baloldalnak nincsen többsége Magyarországon, most megpróbáltak Brüsszelben vagy Európában többséget szerezni, ez sem sikerült – zárta a videót.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom