Külföld

„Olyan társadalmi modellt akarnak hazánkra erőltetni, amellyel a magyarok nem értenek egyet”

A Volner Párt elnöke szerint az Európai Unió számos befolyásos politikusa olyan társadalmi modellt akar a jogállamisági eljárásokkal Magyarországra erőltetni, amellyel a magyarok nem értenek egyet.

„Olyan társadalmi modellt akarnak hazánkra erőltetni, amellyel a magyarok nem értenek egyet”
Volner János
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Volner János kedden azt mondta, Martin Schulz német szociáldemokrata politikus egyértelművé tette azt az elvárást, hogy az európai uniós pénzekért cserébe eleget kell tenni a migránsok befogadására vonatkozó követeléseknek.

Hangsúlyozta: Magyarország nem akarja azokat a súlyos társadalmi problémákat importálni, amelyek Nyugat-Európa számos országát jellemzik az illegális, illetve az államilag támogatott migráció miatt. Nem akarjuk az ezzel járó közbiztonsági problémákat, mi meg szeretnénk őrizi Magyarországot „a magyarok országának” - fogalmazott.

A Volner Párt elnöke, független országgyűlési képviselő elutasította a családi jogállás megváltoztatását is, felhívva a figyelmet arra, hogy az EU egyenlőségi biztosa által novemberben bemutatott uniós LMBTQ-stratégia teljes jogegyenlőséget adna a homoszexuális párok részére az örökbefogadások terén is. A család apából, anyából és gyerekekből áll, ezt a hagyományos családmodellt szeretnénk megőrzi - mondta.

Kapcsolódó írásaink