Külföld

Hollik: Járvány idején nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az EU-tól

„Brüsszelben a helyzet változatlan, továbbra is Európára akarják kényszeríteni a bevándorlást. Ezt nem fogjuk hagyni!”  - üzente Hollik István, a Fidesz  kommunikációs igazgatója hétfői Facebook-posztjában.

Hollik: Járvány idején nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az EU-tól
Hollik István: Bíró László esetében a baloldali politikusoklapulnak, mint az a bizonyos a fűben
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A videóban Hollik felidézi: nemrég az EU-ban egy konferenciát tartottak a bevándorlásról, s az ott elhangzottak jól mutatják, hogy „hiában az elmúlt évek szörnyű terrorcselekményei, az európai közbiztonság drámai romlása, a brüsszeli bürokraták és politikusok továbbra is támogatják és ösztönöznék a bevándorlást”.

Objektum doboz

„Egyértelmű, hogy Soros György továbbra is minden erejével rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást és ebben a brüsszeli politikusok és a bürokraták segítenek neki. A magyar miniszterelnök uniós vétója éppen arról szól, hogy nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy ránk kényszerítség a bevándorlás elfogadását” - mutatott rá Hollik, aki szerint a járványügy kellős közepén nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az unió részéről.

Kapcsolódó írásaink

Orbán: Soros György fenyegeti Magyarországot

ĀSoros a világ egyik legkorruptabb szereplője – Az ország nagyon stabil pénzügyi lábakon áll – A magyarok leginkább a magyar vakcinában bíznak – A kormányfő a napját az operatív törzs ülésén kezdte + VIDEÓ