Külföld

„Soros a patrióta világ legerősebb vezetőjét, Orbán Viktort támadja”

Tombol a koronavírus, és amíg a világ józanabb részét a túlélés foglalkoztatja, addig Soros újra csak a saját érdekeit nézi, és kíméletlenül támad. A krízist most arra használja, hogy megbüntesse azokat az országokat, amelyek nemet mondanak a bevándorlásra és a nyílt társadalom eszméjére - fogalmazott legújabb Facebook-videójában Rákay Philip.

„Soros a patrióta világ legerősebb vezetőjét, Orbán Viktort támadja”
Soros ismét aktivizálta hálózatát
Fotó: AFP/Fabrice Coffrini

A médiaszakember felidézte, hogy a napokban Soros olyan stílusú és tartalmú publikációt engedett meg magának hazánkkal és Lengyelországgal kapcsolatban, amihez a hozzá hasonló spekulánsok ritkán veszik a bátorságot.

Soros egészen elképesztő hazugságokat állít Magyarországról, majd kiadja az utasítást az általa kesztyűbábként mozgatott brüsszeli politikusoknak, hogyan kell megbüntetni bennünket. De miért éppen most teszi ezt az amerikai millárdos? - erre a kérdésre keresi a választ a videóban Rákay Philip:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Még magasabb pozícióba kerül Soros embere

ĀCégösszevonással spórolna a főpolgármester, ám a vezérigazgató személyére néhány napos határidővel, elbírálással „kerestek” megfelelő személyt, valódi pályázatról szó sem volt