Külföld

Deutsch: Soros Magyarországra kényszerítené a migránsokat

 Magyarországra kényszerítené az illegális bevándorlókat Soros György és a brüsszeli bevándorláspártiak - mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője pénteki sajtótájékoztatóján.

Deutsch: Soros Magyarországra kényszerítené a migránsokat
Deutsch Tamás: Soros csütörtökön ismét kiadta a parancsot az embereinek, „keményen lépjenek fel” Magyarországgal és Lengyelországgal szemben
Fotó: MH

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, Soros György csütörtökön ismét „teljes erőből” Magyarországra támadt: újra „indulatosan rágalmazta” a magyarokat, „hazudozott Magyarországról” és „durván fenyegette” a magyar embereket.

„Az elmúlt években mi, magyarok a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy Brüsszel tele van Soros embereivel, köztük a magyar baloldal EP-képviselőivel” - mondta, hozzátéve, hogy Soros csütörtökön ismét kiadta a parancsot az embereinek, „keményen lépjenek fel” Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

Deutsch Tamás szerint Soros már 2015 óta azt akarja elérni Brüsszelben, hogy ne adjanak pénzt, sőt büntessék is meg azokat az országokat, amelyek nem akarnak illegális bevándorlókat befogadni.

„Most is ezt akarja, és ezért új eszközt találtak ki a zsarolásra” - hangsúlyozta, hozzáfűzve, azt találták ki, hogy csak az az ország lehet jogállam, amelyik beengedi a bevándorlókat. Az az ország azonban, amelyik megvédi a határait a migránsoktól, Brüsszelben mostantól nem lehet jogállam, és büntetésből elvennék a pénzüket - emelte ki.

„A magyarok többször egyértelművé tették, hogy nem kérnek a bevándorlókból. Mi, a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői nem engedünk semmilyen zsarolásnak és megvédjük a magyarokat, megvédjük a hazánkat a bevándorlástól” - fogalmazott Deutsch Tamás.
 

Kapcsolódó írásaink

Orbán: Soros György fenyegeti Magyarországot

ĀSoros a világ egyik legkorruptabb szereplője – Az ország nagyon stabil pénzügyi lábakon áll – A magyarok leginkább a magyar vakcinában bíznak – A kormányfő a napját az operatív törzs ülésén kezdte + VIDEÓ