Külföld

„Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az uniós intézmények”

Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az európai uniós intézmények a „Soros-terv” hatására - közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön a Twitter-oldalán.

„Pénzügyi zsarolást és politikai büntetést alkalmaznak az uniós intézmények”
Kovács Zoltán államtitkár
Fotó: Hegedüs Róbert

A Project Syndicate szerdán a Twitter-oldalán az Európának fel kell lépnie Magyarország és Lengyelország ellen című, Soros György jegyezte cikket megosztva azt írta, hogy Soros szerint közvetlenül fenyegeti a jogállamiságot és az Európai Unió jövőjét az, hogy Magyarország és Lengyelország megvétózta az EU hétéves költségvetését és a 750 milliárd eurós helyreállítási alapot.

Kovács Zoltán erre reagálva azt írta: „ha tudni akarjátok, hogy működik a Soros-terv”: Soros György költségvetési büntetéseket javasolt azon országok ellen, amelyek nem fogadtak migránsokat 2015-ben. Jelenleg az EU-s intézmények pénzügyi zsarolást és politikai megtorlást folytatnak - olvasható a bejegyzésben.

Objektum doboz


 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom