Külföld

Deutsch: A baloldali EP-képviselők üzemszerűen szervezkednek Magyarország ellen

Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerint a magyarországi baloldal EP-képviselői "láthatóan, bizonyíthatóan üzemszerűen szervezik a Magyarország elleni akciókat Brüsszelben", és "nem ma kezdték az ipart".

Deutsch: A baloldali EP-képviselők üzemszerűen szervezkednek Magyarország ellen
Deutsch Tamás
Fotó: MH

Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus „új őszödi beszédnek” nevezte azt a felvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője „lelkesen bevallja”, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával, az Európai Bizottság (EB) alelnökével. Ezen az hallható, hogy Donáth Anna célja dezinformációk felhasználásával Magyarország ellen hangolni az EB-t - jelentette ki Deutsch Tamás.

A Fidesz-KDNP-s politikus kiemelte, hogy Donáth Anna semmit sem ismert el a történtekből, hanem lebukott, mint ahogy korábban Gyurcsány Ferenc kormányfő is. Deutsch Tamás szerint azonban a mostani felvétel nem csupán Donáth Annáról szól, mivel a magyarországi baloldal összes EP-képviselője ugyanezt teszi: aktívan a hazája ellen dolgozik.

Főállásban „áskálódnak”, árulkodnak, álhíreket gyártanak, „hakniznak”, előadásokat tartanak, leveleket intéznek, jelentéseket írogatnak „baloldali elvtársaiknak”, és mindebben számíthatnak a „Soros-szervezetek” támogatására - fogalmazott a Fidesz-KDNP-s képviselő.

Dobrev Klára (DK) a koronavírus-járvány közepette konferenciát szervezett Brüsszelben, amelyen megkérdőjelezte a 2018-as magyarországi parlamenti választások jogszerűségét.

Cseh Katalin (Momentum) a jelen egészségügyi helyzetben orvosi végzettsége ellenére hetente olyan tanácskozásokon vesz részt és beszél, amelyek a heteroszexuális többségétől eltérő irányultságú emberek Európa-szerte tapasztalható állítólagos jogsérelmeivel foglalkoznak - hangoztatta Deutsch Tamás. Ujhelyi István (MSZP) azt mondta Brüsszelben: a magyar házszabály úgy módosult, hogy baloldali képviselők már nem tudnak felszólalni a parlamentben. Ez „ordas egy nagy hazugság” - jelentette ki a Fidesz-KDNP-s politikus. Ugyanezekben a „nettó hazugságokat terjesztő akciókban” vesz részt Molnár Csaba (DK) és Gyöngyösi Márton (Jobbik) is - fűzte hozzá.

Deutsch Tamás úgy vélekedett, hazugságaikkal, támadásaikkal a baloldali EP-képviselők nem csupán a kormánypárti érzelműeket feketítik be, hanem az összes magyarra rossz fényt vetnek, mindenkinek ártanak. Nincs olyan, Magyarországot elítélő európai előterjesztés, amit ezek a politikusok ne szavaznának meg. A 2019-ben kezdődött EP-ciklusban pedig egyetlen olyan, Magyarországnak kedvező módosítási javaslat sem érkezett még, amelyet ők nyújtottak volna be - hangoztatta a Fidesz-KDNP-s képviselő.

A baloldal „régi bolsevik szokásnak megfelelően” szándékosan olyan kifejezéssel illeti a „zsarolási akciósorozatát”, amelynek pozitív a jelentéstartalma: a jogállamiságért folytatott küzdelemről beszél - tette hozzá Deutsch Tamás.

Felidézte: tavasszal a baloldaliak mindenütt azt nyilatkozták, hogy a koronavírus-járványra hivatkozva olyan törvényt fogadtak el Magyarországon, amely felszámolja az Országgyűlés működését. A diktatúra kiépítéséről szóló kritikus állítások azonban minden valóságalapot nélkülöztek - jelentette ki.

A magyar baloldali képviselők azt tekintik a küldetésüknek az EP-ben, hogy minél többet ártsanak a hazájuknak, ezzel szemben a Fidesz-KDNP-nek Magyarország az első, ők ennek jegyében dolgoznak Brüsszelben - mondta Deutsch Tamás.
 

Kapcsolódó írásaink