Külföld

Gulyás: Jobb lenne mellőzni a birodalmi hangütést

Heiko Maas német külügyminiszter szavaira reagált a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

Gulyás: Jobb lenne mellőzni a birodalmi hangütést
Heiko Maas német külügyminiszter fájdalmat akar okozni Lengyelországnak és Magyarországnak – írt Gulyás Gergely közösségi oldalán
Fotó: Európai Parlament

„Újabb gyöngyszem a radikalizálódó Németországból: Maas német külügyminiszter fájdalmat akar okozni Lengyelországnak és Magyarországnak” – reagált a német politikus szavaira közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben Gulyás Gergely.

„Már megint? Az elmúlt évszázadból vannak ilyen élményeink. Jobb lenne mellőzni a birodalmi hangütést. Különösen, amíg az SPD-s külügyminiszter testvérpártja Magyarországon antiszemitákat jelöl a parlamentbe. Szerencsére a magyarok nem vevők erre” – közölte a miniszter. 

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom